Іноземні інвестори допомагають відновлювати Чернігів

Завдяки благодійним організаціям і, зокрема, іноземних інвесторам, у Чернігові йде процес з відновлення пошкоджених росіянами житлових будинків.

У лютому та березні багато житлових будинків у Чернігові було значно пошкоджено внаслідок обстрілів та бомбардувань російськими завойовниками.

Для відновлення помешкань чернігівців активно долучилася громадська організація «Ліга ділових та професійних жінок України». За сприяння цієї організаційної команди у відновленні житлової інфраструктури міста залучаються різні міжнародні організації. Завдяки участі цих організацій вже кілька місяців йде відновлювальний процес. З літа і донині в багатьох будинках фахівці встановлюють вікна та двері, проводяться інші види профільних робіт.

— Цей будинок, біля кого ми зараз знаходимося, дуже постраждав від навали російської агресії, — розповідає представник громадської організації «Ліга ділових та професійних жінок України» Іван Славов. — Іноземні інвестори звернулися до нашої організаії з метою сприяння у наданні необхідної допомоги постраждалим. Ми погодилися і провели певну роботу у Чернігові по анкетуванню цих будинків, що надало можливість отримати людям вікна, балконні рами, міжкімнатні та вхіді двері в тих квартирах, де вони були пощкоджені.

А самі мешканці будинку по вул. Пухова дуже вдячні благодійникам, які прийшли на допомогу. Про це детальніще — у відеосюжеті.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?